|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
William Phrixus Ravnatelj Hogwartsa, Profesor Travarstva

Broj postova: 7202 Join date: 22.10.2008 Lokacija: Staklenik
Karakteristike Galeona u novčaniku:
   (34/50) Energija magije:
   (10/10) Razina zdravlja:
   (40/40)
 | Naslov: Početak školske godine! pon sij 17, 2011 11:26 pm | |
| POČELA JE NOVA ŠKOLSKA GODINA! Evo nas na početku još jedne školske godine u našoj školi magije! Kao i uvijek u ovo doba, vrijeme je da vas zagnjavim sa obveznim, dosadnim, ravnateljskim govorom koji tradicionalno otvara novu godinu u Hogwartsu (neki će reći da je otvara gozba, dok je slušanje govora tek smetnja između deserta i toplog kreveta u domu, ali tako je to  ). I nakon ovog humorom začinjenog početka, krenimo na najvažnije obavijesti. Ova školska godina trajat će do 1. travnja (nije šala, tako je ispalo). Zadnja dva tjedna rezervirana su za godišnje ispite. Predavanja počinju od ovoga tjedna i imate ih šest dana u tjednu, osim nedjeljom, izuzev ako ne idete na neki tečaj koji se tada održava. Sve ovisi na koja ste se predmete prijavili, pa provjerite u kabinetima vaših profesora kada će krenuti s predavanjima. Raspored svih predavanja bit će stavljen u toku tjedna na ploču za obavijesti. Metlobojska sezona će početi za dva tjedna, pa pozivam domove da odmah krenu s organizacijom ekipa. Pošto je prošle godine nismo održali zbog Tromagijskog turnira, sigurno imate ovdje dosta posla. Treći zadatak turnira, koji je još u toku, predviđam da će biti završen uskoro. O ostalim događajima koje planiramo ove godine trenutno još ništa neću govoriti. Novi (a i stariji) učenici, ne zaboravite se javiti u svoj dom da želite primati stipendiju! Pitanja o tome, i slično, molim vas da šaljete svom predstojniku. Ovime također objavljujem da imamo novu predstojnicu doma Gryffindor - Phoebe D. Monroe! Čestitam joj uime cijelog osoblja škole. Zajedno želimo svu sreću i mudrost svim domovima Hogwartsa na početku još jedne velike utrke za domski pokal! A sad crta u krevete. iako me nikad ne poslušate... Vaš ravnatelj._________________ Some prices are just too high, no matter how much you may want the prize. The one thing you can't trade for your heart's desire is your heart.
Zadnja promjena: William Phrixus; sri vel 02, 2011 9:03 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
Frank Coleman

Broj postova: 1730 Join date: 12.12.2009 Age: 17 Lokacija: Šuplji kotlić
   (56/74) Energija magije:
   (2/10) Razina zdravlja:
   (40/40)
 | Naslov: Re: Početak školske godine! pon sij 17, 2011 11:30 pm | |
| Phoebe, Phoebe! Čestitam!  |
|
 | |
Jane I. Mayflower Forumska luda, Voditeljica tečaja Patronus čarolije, Asistentica prof. Phrixusa

Broj postova: 9036 Join date: 07.01.2010 Age: 17 Lokacija: Da ne poludim, da ne mislim, da ne čujem i ne vidim. Da ne izgorim u sjaju tom, idem tamo gdje je sve po mom!
   (20/20) Energija magije:
   (16/16) Razina zdravlja:
   (50/50)
 | |
 | |
Ginna K. Stone

Broj postova: 1053 Join date: 19.10.2010 Age: 14 Lokacija: In Hell
   (0/20) Energija magije:
   (100/100) Razina zdravlja:
   (0/0)
 | Naslov: Re: Početak školske godine! pon sij 17, 2011 11:37 pm | |
| [quote="Jane I. Mayflower"] | William Phrixus je napisao/la: | Phoebe, čestitam i samo ću reći: Bilo je i vrijeme ! |
|
|
 | |
Mariah L. Black

Broj postova: 890 Join date: 01.11.2010 Age: 15 Lokacija: My Own Place...
   (0/20) Energija magije:
   (10/10) Razina zdravlja:
   (40/40)
 | Naslov: Re: Početak školske godine! pon sij 17, 2011 11:40 pm | |
| Čestitam Phoebe! |
|
 | |
Harry D. Damon Asistent prof. Poirier

Broj postova: 1890 Join date: 24.07.2010 Age: 16 Lokacija: Neznam ni ja!!!
   (207/207) Energija magije:
   (10/10) Razina zdravlja:
   (48/50)
 | |
 | |
Phoebe D. Monroe Predstojnica Gryffindora

Broj postova: 8837 Join date: 20.04.2009 Age: 17 Lokacija: Zagreb
   (0/0) Energija magije:
   (22/22) Razina zdravlja:
   (50/50)
 | Naslov: Re: Početak školske godine! uto sij 18, 2011 2:23 pm | |
| Sad tek vidim ovo. Hvala vam svima _________________ Ponašam se ko klinka i histerično smijem i često ne znam odrediti granicu kad pijem. Volim sve poslat kvragu, reći da sam najpametnija Ma znam da nisam, ali se tak osjećam sretnija. Dok ide, ide, hej, ne žalim se Gurat ću sama sve dok se kule ne poruše Uživam u životu kakav je da je Da imam drugu šansu, ne bi bilo drukčije. Odustala bih od čokolade, ali nisam jedna od onih koje odustaju. |
|
 | |
Alexandra H. Drawner Predstojnica Hufflepuffa, prof. Povijesti magije i voditeljica tečaja zmajologije

Broj postova: 19160 Join date: 11.09.2009 Lokacija: London
   (0/0) Energija magije:
   (11/11) Razina zdravlja:
   (34/50)
 | Naslov: Re: Početak školske godine! uto sij 18, 2011 4:18 pm | |
| Phoebe čestitke, stvarno zasluženo.  _________________ "You realize things only happen once. And no matter how hard you try, you’ll never feel the same again. You’ll never have the feeling of being three meters above the sky."
|
|
 | |
Michaela M. Robinson

Broj postova: 3952 Join date: 22.11.2009 Age: 14 Lokacija: In my own world
   (8/10) Energija magije:
   (10/10) Razina zdravlja:
   (50/50)
 | Naslov: Re: Početak školske godine! uto sij 18, 2011 5:03 pm | |
| Čistitam Phoebe! _________________  We all have fears. We all have stories. |
|
 | |
Cassie D. Evans

Broj postova: 3150 Join date: 11.09.2010 Age: 15
   (0/0) Energija magije:
   (0/0) Razina zdravlja:
   (40/40)
 | Naslov: Re: Početak školske godine! uto sij 18, 2011 5:52 pm | |
| Aaaaaaa Phoebs, čestitam! :D Definitivno zasluženo. :D Isto tako čestitam svima koji su postali profesori, i sretno svima u ovoj školskoj godini. (: |
|
 | |
Phoebe D. Monroe Predstojnica Gryffindora

Broj postova: 8837 Join date: 20.04.2009 Age: 17 Lokacija: Zagreb
   (0/0) Energija magije:
   (22/22) Razina zdravlja:
   (50/50)
 | Naslov: Re: Početak školske godine! pet sij 21, 2011 12:26 am | |
| Hvala vam Ja također želim svima sreću u novoj školskoj godini. (: _________________ Ponašam se ko klinka i histerično smijem i često ne znam odrediti granicu kad pijem. Volim sve poslat kvragu, reći da sam najpametnija Ma znam da nisam, ali se tak osjećam sretnija. Dok ide, ide, hej, ne žalim se Gurat ću sama sve dok se kule ne poruše Uživam u životu kakav je da je Da imam drugu šansu, ne bi bilo drukčije. Odustala bih od čokolade, ali nisam jedna od onih koje odustaju. |
|
 | |
Amaryllis M. Jones Prefekt Gryffindora

Broj postova: 2305 Join date: 14.04.2010 Age: 13 Lokacija: Wonderland
   (20/0) Energija magije:
   (11/11) Razina zdravlja:
   (40/50)
 | Naslov: Re: Početak školske godine! pet sij 21, 2011 10:38 am | |
| Čestitam i hvala _________________ I'm bulletproof, nothing to lose Fire away, fire away Cut me down But it's you who have further to fall |
|
 | |
Corinne Mae Rose

Broj postova: 8250 Join date: 20.08.2009 Age: 19
   (0/0) Energija magije:
   (0/0) Razina zdravlja:
   (50/50)
 | Naslov: Re: Početak školske godine! pet sij 21, 2011 3:25 pm | |
| | Cassie D. Evans je napisao/la: | Aaaaaaa Phoebs, čestitam! :D Definitivno zasluženo. :D Isto tako čestitam svima koji su postali profesori, i sretno svima u ovoj školskoj godini. (: |
_________________ I don't care who you are, what you have done, or where you come from. I'll respect you until you give me a reason not to. |
|
 | |
|